AxionContinu. Optimisten in de zorg
Mengelmoes

Innovator : Lieke Sonderman

“Een mooie buitentuin met een kas waarin bewoners, schoolkinderen en buurtbewoners gezellig samen tuinieren en met elkaar in contact komen”. Dat is project Mengelmoes.  Het idee is afkomstig van studenten van de Hogeschool Utrecht, maar omarmt en uitgevoerd door projectleider Lieke, de servicemanager en locatiemanager.

Samen met bewoners van De Ingelanden werken in de moestuin. Het is zelfs opgenomen in het lesprogramma van de montessori -basischool in de wijk. Kinderen leren niet alleen over groenten, ze leren ook omgaan met mensen die ze wellicht niet vaak ontmoeten. Het stimuleert hun sociale vaardigheden. En bewoners vinden het vaak leuk met kinderen om te gaan, omdat ze er energie van krijgen. Een win-win situatie.

Vacatures

Allemaal hebben we plannen en dromen. Grote en kleine. Sommige heel persoonlijk, andere juist heel praktisch of strategisch van aard. Plannen om de zorg iedere keer weer net een tikkeltje beter te maken. En daar hebben we verpleegkundigen zoals jij voor nodig! Kom jij je eigen plan bij ons waarmaken? Bekijk dan onze top vacatures of klik hier om meteen al je mogelijkheden te zien!

Wijkverpleegkundige - Lekstreek - 24 - 32 uur

Opererend vanuit woonzorgcentrum Mariënstein en De Schutse helpt ons team ouderen die nog thuis wonen met interieurverzorging…

Meer informatie Klik hier

Verpleegkundige Niv 4 - De Parkgraaf - Revalidatie

Grenzend aan het mooie park Transwijk in Utrecht ligt De Parkgraaf, het nieuwe centrum voor revalidatie en herstel.In De…

Meer informatie Klik hier

Verpleegkundige Niv 4 of 5 - Zorghotel De Wartburg

Zorghotel De Wartburg biedt een unieke combinatie van professionele zorg in een hotelomgeving op viersterrenniveau! De…

Meer informatie Klik hier

Verpleegkundige met ambitie voor de opleiding HBO-V

Wij zijn op zoek naar ambitieuze Verpleegkundigen die zich willen ontwikkelen tot HBO-Verpleegkundige in onze interne…

Meer informatie Klik hier

Direct solliciteren