AxionContinu. Optimisten in de zorg

Jaarverslag > RvB blikt terug

"2020 was voor ons allen een bewogen jaar. Sinds eind februari heeft COVID-19 bijna alles op zijn kop gezet. Dankzij de enorme inzet en flexibiliteit van medewerkers, vrijwilligers, cliënten en hun naasten zijn we erin geslaagd de zorg te continueren. Woorden schieten tekort om 2020 te omschrijven. Reden waarom wij hebben dit bijzondere jaar hebben laten vormgeven in een kunstwerk “Hou Vast” geprojecteerd op onze locatie Domstate. 

Als Raad van Bestuur willen wij onze waardering uitspreken en complimenten geven aan alle medewerkers voor de resultaten die in 2020 zijn geboekt. Tevens willen wij de Raad van Toezicht bedanken voor hun nabijheid in deze periode." 

Marie-Claire van Hek en Martin den Hartog

Martin den Hartog begon op 1 maart 2020 als nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van AxionContinu. Zijn komst viel samen met de start van de coronacrisis in Nederland en zijn eerste taak bij AxionContinu was dan ook het optuigen van een crisismanagementorganisatie rondom corona. Martin den Hartog vormt samen met Marie-Claire van Hek, die in september 2019 als bestuurder begon, de tweehoofdige Raad van Bestuur van AxionContinu. 

MT
Management Team

Management Team
Ook het MT verwelkomde eind 2020 een aantal nieuwe leden. Na het vertrek van de divisiedirecteur voor de divisies Revalidatie en herstel en Thuis, is een organisatiewijziging doorgevoerd. Beide divisies hebben nu een eigen directeur.
 

Beleidsplan 2020
Het beleidsplan 2020 was gericht op de drie meerjarendoelstellingen van AxionContinu: 
AxionContinu is de werkgever, de expert en de samenwerker in de zorg.

De werkgever
De werkgever
De exper
De expert
Samenwerker
De samenwerker
rvb

1. RvB blikt terug

Medewerker prepareert vaccinatiespuit

2. Het jaar van Corona

client lees krant

3. Client in beeld

waarde

4. Waardevolle zorg

Vrijwilliger

5. Medewerkers en vrijwilligers

Medezeggenschap

6. Medezeggenschap en toezicht

Doorkijkje

7. Doorkijkje 2021

Handen

8. Cijfers en letters